MAAK KENNIS MET

Ons team

Met hart en ziel én opgestroopte mouwen gaat ons hele team iedere dag voor jou aan de slag. Het inrichten van panden en ruimtes op een smaakvolle en unieke wijze die alleen bij jóu past. Zodanig, dat uit de gekozen vormen en materialen, de kleuren en stijlen – jij duidelijk als afzender ‘spreekt’ – zonder woorden. Sfeer bepalend. Of het nu gaat om een metamorfose van een groot restaurant of een (recreatie)woning – jouw bezoekers herkennen zich direct en voelen zich bij je thuis. De mensen voelen dat je ze kent, verstaat en begrijpt.

 

Dat komt allemaal tot uiting in je interieur en de keuzes die gezamenlijk gemaakt worden. Onderscheid maken en net dát ene dat jou zo uniek maakt, onderstrepen. Jouw gasten komen graag bij je!

“De mensen die iedere dag klaarstaan voor jouw project 

willem

Willem Hoefakker

Willem heeft zijn sporen verdiend in de interieurbranche. Als interieurarchitect heeft hij voor vele, grote internationale organisaties gewerkt en is jarenlang directielid geweest bij De Mandemakersgroep (DMG). Willem praat zeer bevlogen over zijn vak en laat je graag de eindeloze, eigentijdse mogelijkheden en uitdagingen zien. Ook voor jouw project vindt hij vast en zeker een perfect passende oplossing. Hij zal je inspireren en aan het denken zetten om jouw project te helpen naar ‘the next level’ te brengen.

koen

Koen Hoefakker

Tijdens zijn internationale economie studie heeft Koen het zó georganiseerd, dat De Projectgroep zijn leerschool is geworden waar hij álle kennis en know-how vanuit zijn economie opleiding perfect heeft kunnen implementeren. De combinatie – vader en zoon – is een gouden duo gebleken. Op organisatorisch vlak is Koen een meester, met als gevolg dat zelfs de grootste projecten enorm efficiënt worden uitgevoerd. Er gaat werkelijk geen moment verloren, daar kun je op rekenen!

irina

Irina Reijnders

Als binnenhuisarchitecte is Irina de perfecte spil binnen het team van De Projectgroep. Irina heeft veel materiaalkennis en met haar creativiteit weet zij de prachtigste ideeën tot uiting te laten komen in de plannen en ontwerpen. Dit maakt het presenteren ook zo geweldig leuk want de ontwerpen zijn complete artist impressions. Iedereen kan zien hoe een ruimte er na de verbouwing werkelijk uitziet. Irina is in iedere fase van een project de perfecte sparring partner voor jou.

jelle

Jelle Vredevoort

Jelle is een toegewijde, harde werker die voor dit vak geboren is. Doordat hij voor het koninklijkhuis vele diners en evenementen mede heeft georganiseerd, is zijn oog voor detail alleen maar scherper geworden. Niets ontgaat Jelle en niets is hem te gek. Hij vindt het geweldig zijn steentje bij te dragen en te zorgen dat alles perfect in orde is. Jelle is verantwoordelijk voor realisatie en oplevering. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.

flip

Flip Rademaker

In- en verkoop ondersteuning
lennard

Lennard Freij

Senior Art Director
bas

Bas Lusthof

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker van ons bedrijf rijdt Bas door heel het land om alle projecten van A tot Z goed te begeleiden. De uitvoering is bij hem in zeer vertrouwde handen en Bas verlaat pas een project als het laatste lampje brandt en alles conform afspraak is opgeleverd. Hij is de spil bij de uitvoering van elk project.

daan

Daan Elliott

Logistiek medewerker

Wat voor Bas geldt, geldt ook zeker voor Daan – zodra je logistiek medewerker wordt bij De Projectgroep voldoe je aan allerlei hoge criteria-eisen en heb je geen 9 tot 5-mentaliteit. Een project is immers pas af ‘als het af is’, dat weet Daan als geen ander. Vol enthousiasme heeft hij ons team versterkt en met vertrouwen pakt hij ieder project aan.

emma

Emma Ramos Vargas

Social media

Emma houdt zich op social mediavlak bezig met de vele facetten van De Projectgroep en het styling vak – zo brengt zij verschillende werelden samen en vergroot zo, met name online, de zichtbaarheid van ons bedrijf.

sanne

Sanne Schippers

Stagiaire
GEÏNTERESSEERD IN MEER INFORMATIE?